| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
KAZEM
عضو جدید

عضو شده در: 6 شهریور 1386
|
تاریخ: چهارشنبه 4 آذر 1388 - 06:49 عنوان: موسیقی هرمزگان رو به فناست به دادش برسید |
|
|
با سلام
برایم مهم نیست که مطلبم را تایید کنید دوست دارم درد دل کنم، مدیریت سایت نوشته ایم رو در سایت نمی گذارد و من را راهنمایی می کند که از طریق تالار گفتگو وارد بحث شوم که البته اینجا دیگه آن نوشته ها به درد نمی خورد قصدم انتقاد از مدیران سایت نیست می خواهم بگویم پس آن جهانی شدن موسیقی هرمزگان چه شد ؟ کجا رفت این موسیقی؟ هنرمندان واقعی کجا هستن ؟ همه اش 5 خواننده تکراری بی استعداد با ترانه های کپی شده از این و اون ؟ پیش کسوتاهای موسیقی استان کجا هستن که موسیقی این خطه به دست .............. و امثالهم بیفتد و این موسیقی رو به سراشیبی سقوط هدایت کنند ؟ چه کسی پاسخگوست ؟
لطفا از درج نام افراد خودداری کنید. ( هرمزگانی دات نت) |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
dj_fazel
عضو جدید

عضو شده در: 24 مرداد 1388
|
تاریخ: چهارشنبه 4 آذر 1388 - 07:11 عنوان: |
|
|
آره عزیز
اهنگهای امروزی همش کپی هست....
بندرعباس به نظر من از لحاظ موسیقی تو ایران تکه...ولی!
بزرگترین دانشکده موسیقی در شیراز.تهران .واصفهان است...
ایجا دگه بندری ارم:
اگه یه تا هنرستان موسیقی وبعد از او دانشکده موسیقی تو بندر هسته هیچ که به گردپاش شنرسید...
مه نافهمم بعضیها به چه به ای اهنگو الکی معروف اکنن در صورتی که هیچ محتوایی اینین  _________________ FAZEL.M_©1991
عشق است محله سورو
|
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
baker
عضو جدید

عضو شده در: 1 آبان 1386
|
تاریخ: چهارشنبه 4 آذر 1388 - 18:48 عنوان: |
|
|
| تاوقتی تعهد بر تخصص در هر جامعه ای حاکم باشد بی هنران هم هنرمند میشوند |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
dj_fazel
عضو جدید

عضو شده در: 24 مرداد 1388
|
تاریخ: چهارشنبه 4 آذر 1388 - 19:08 عنوان: |
|
|
نظر من همونه...هنرستان ودانشکده موسیقی...بهترین راه حله
اگه استاد دانشش رو به شاگرد منتقل نکنه...فردا پس فردا میمیره وهنرش رو به خاک میبره  _________________ FAZEL.M_©1991
عشق است محله سورو
|
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
rrrr
عضو جدید

عضو شده در: 17 تیر 1385
|
تاریخ: چهارشنبه 4 آذر 1388 - 20:19 عنوان: |
|
|
| آره حرف دل همه رو زدی دوستان دیگه درست میگن میشه گفت الان موسیقی شده بچه بازی ما من فکر می کنم تو این شزایط الان هیچکی پاسخگو نیست یه سری آدمایی اومدن جدیدا توی موسیقی بندر چیزایی می خونن و حرفایی میزنن که خوب دل آدمو به درد میاره امید دارم موسیقی خوب هرمزگان اینجوری به فنا نره فکر می کنم وظیفه همه دوستداران این موسیقیه که کمک کنند بهتره بگم یه جورایی پاکسازی بشه . با تشکر |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
looti75
عضو جدید

عضو شده در: 30 شهریور 1388
|
تاریخ: جمعه 6 آذر 1388 - 05:41 عنوان: |
|
|
نه تنها موسقی هرمزگانی در زوال است بلکه زبان و لهجه و فرهنگ ما
در معرض هجومی از پیش تعیین شده است
ما باید کاری بکنیم که هویت خود را حفظ کنیم شعر و موسیقی و داستان نویسی
و فیلم و روزنامه به زبان هرمزگانی و حتی کانال تلوزیونی یه زبان خاص ما
حرکت کنیم قبل از آنکه مانند کلاغ بشیم  |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ramazan
عضو جدید

عضو شده در: 29 فروردین 1388
|
تاریخ: یکشنبه 8 آذر 1388 - 08:02 عنوان: |
|
|
این مطلب خیلی قابل بحثه موضوع خیلی مهمه امیدوارم مدیرای این سایت جلوی این بحثو نگیرن حالا به بهانه درج نام افراد و از این قبیل البته ازشون هم تشکر می کنم که کمتر میذارن موسیقی ولی کاظم جان به خدا درد تو درد ما هم هست لوتی جان دردای تو هم ما احساس می کنیم اما بحث اینجای ما با موسیقیه واقعا تا حالا شده یه خورده فکر کنیم ببینیم داریمچی گوش می کنیم
؟ چند تا صدای کامپیوتری و به قول کاظم آدماب بی استعداد و کپی از دیگران به کی بگیم آخه ؟ این همه دم از غنای موسیقی می زنیم پس کجاست این غنا؟ نه اینکه غنی نیستیم نه به خدا موسیقی ما خیلی حرف برای گفتن داشت آره داشت الان که دیگه موسیقی نداریم موسیقی به دست نا اهل افتاده کسایی که هیج جایی تو هیج زمینه ای نداشتن اومدن خودشونو به موسیقی چسبوندن انگار نه انگار که ذوقی هنری استعدادی چیزی هم باید داشته باشی من خودم شخصا مقصر رو خودمون می دونم همین آقایون صدابردار همین آقایونی که استودیو دارن که چند نفر هم بیشتر نیستن همین آهنگسازایی که با کپی کارای دیگران و ارائه کارای من در آوردی و زشت دارن خیانت می کنن به ما همین خواننده هایی که نه صدا دارن نه حس و نه بلدن بخونن همین شاعرایی که تا حالا تو عمرشون یه کتاب شعر هم نخوندن و دارن کلام بی محتوا و بی معنی (با عرض معزرت) مزخرف میدن و این مجموعه خیانتکار که کارای موسیقی رو اینجوری می بندن و تحویل میدن و آبروی موسیقی هرمزگان و هرمزگانی رو بردن خیلی هم ادعا دارن و خداییش نمیدونم این اعتماد به نفس و از کجا آوردن خدا ازشون نگذره . |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
noandish
عضو جدید

عضو شده در: 21 مرداد 1386
|
تاریخ: چهارشنبه 11 آذر 1388 - 16:52 عنوان: |
|
|
| بخدا همه ادونیم دردمون چین حرفمون یکین ولی هیچ کاری ناکنیم وقتی قیاس اکنم با چن سال پیش ابینم فقط شاید تو کیفیت ضبط پیشرفت مکردن ولی موسیقیمو چنگی به دل نازن دگه نه مرشد نه ممد منصور نه علی محبوب خوانندهون قدیمی هیچکدومو نینین ای چوکلکو هم که اصلا ارزش اینی کارونشو گوش بکنی والله مه هم راضی نهم از ای کارون مه اصلا دانلود ناکنم فقط همی کارونی که از ای سایت پخش ابو ولی یاز هم کارو ضعیف بودن یه خورده به خومو بیایم ترانهو همه سوسولی بودن زشتن به خدا بی خومو زشتن |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|