عضو شده در: 3 اردیبهشت 1386
تاریخ: چهارشنبه 1 مهر 1388 - 03:37 عنوان:
یاد اون زمون بمونت که عمه از ما آهنگ پیمان پیروز شخواسته. یاد کاکا گنو که زیر برج ایفل دکه سیگار فروشی شسته .یاد خالو غلم مجهول الهویت .یاد کاکا امید که سرش وا جا کولری ایخا .یادکوچه گرد که الان بیرجند ولن .یاد بپ گپو که دگه جوون بودن.یاد کاکا جاز که معلم سعاد شو هسته و خانمش همیشه وا ایی کاکا ما سُک سُک شکرده.یاد او همه دلم پای دلتون .یاد همه گلهای گلزار یاد دادا روشینا .یاد چکو چوکو قطری که آباد شوکرده .حجت کاکا یادتن؟ _________________ خونه ی عشقم تارِتار بی تو صفا اینین روزگار
رفتی از دستم نازنین بی تو اگردم بی قرار
عضو شده در: 18 بهمن 1385
تاریخ: چهارشنبه 1 مهر 1388 - 16:15 عنوان:
yadesh bekheyrrr .. har ja hastiin enshallla tanetooon salem va deletoon khosh bashe _________________ می خوام با تو باشم تا همیشه... بدون تو بدون مگه می شه؟
بله یادش بخیر انگار همی دوش هسته طوفان گونو و خبرونش تو سایت یا خبر زلزله و خبرون فوری از احوال ناصر یا خبر رفتن عبدی (Armus) خبرون خیلی خشی هم هسته مثل آهنگون خوب مصاحبه های عالی با هنرمندون هرمزگان نقدهای جالب عاش و آشو که همش خاطرن از هرمزگانی دات نت به مه . جمع خیلی خوبی از بچه های استان هسترن دختو و چوکوی با حال که هنوز هم کم و بیش هستن و اتان ولی حجت درست اگت همه چیز تغییر اکردن روابط آدمون و شرایط ولی جای خوشحالین که هرمزگانی روز به روز بهتر ابودن و عجین بودن با زندگی مجازی ما به جرات اتونم بگم خیلی از دوستان هم مثل مه فکر اکنن .
راستی موسی ست خودت مجهول الهویه ایی نه مه... به خالو غلوم کل خواجه عطا اشناسن تو هم همیشه کلت مثل باد نه موغن.
این مطلب آخرین بار توسط khaloo-gholom در چهارشنبه 1 مهر 1388 - 21:04 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
دلم گرفت، یاد اون روزا بخیر بچه ها خیلی به هم نزدیک بودن انگار همه رفتن همه چیز عوض شد درسته هرمزگانی خیلی پیشرفت کرد اما من دلم برای بچه های اون زمون خیلی تنگ شده .
عضو شده در: 3 اردیبهشت 1386
تاریخ: پنجشنبه 2 مهر 1388 - 05:42 عنوان:
ای خالو مواسته یه سوالی ازت بکُنُم . تو خو ترسیدی که نه مه نباید.........(سانسورد بای موسی ست)حالا یه لطفی بکن بهم شماره خو بفرست که وا تو خیلی کار امهه _________________ خونه ی عشقم تارِتار بی تو صفا اینین روزگار
رفتی از دستم نازنین بی تو اگردم بی قرار
عضو شده در: 16 آذر 1385
تاریخ: یکشنبه 12 مهر 1388 - 07:18 عنوان:
ای موسای بدجنس با یادآوری ای خاطرات اشک مه دراتوارد که تو / واقعا یادش به خیر / به قول شاعر : افسوس که گذشته / دیگه بر نمی گرده .... ممنون که اسم مه اتبردن و بی مه یادت نرفتن / از دیدن اسمون آشنا خوشحال بودم / سلامی گرم و صمیمی به تک تک اعضاء قدیم و دلخوش سایت ... خش بشین ان شاءالله.
ای غزل هم به عنوان یه هدیه ی ناقابل و به یاد اونروزو به همه تو تقدیم اکنم :
یاری اندر کس نمیبینم، یاران را چه شد؟
دوستی کی آخر آمد، دوستداران را چه شد؟
آب حیوان تیرهگون شد، خضر فرخپی کجاست؟
خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟
کس نمیگوید که یاری داشت حق دوستی،
حقشناسان را چه حال افتاد، یاران را چه شد؟
لعلی از کان مروت برنیامد سالهاست
تابش خورشید و سعی باد و باران را چه شد؟
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
مهربانی کی سرآمد شهر یاران را چه شد؟
گوی توفیق و کرامت در میان افکندهاند؛
کس به میدان در نمیآید سواران را چه شد؟
صد هزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست
عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد؟
زهره سازی خوش نمیسازد مگر عودش بسوخت؟
کس ندارد ذوق مستی، میگساران را چه شد؟
حافظ اسرار الهی کس نمیداند؛ خموش!
از که میپرسی که دور روزگاران را چه شد!؟
_________________ احساس سوختن به تماشا نمی شود
آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید