Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
Hormozgani: انجمنهای گفتگو

MySite.com :: مشاهده موضوع - روی سخنم با همه ماست
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست MySite.com » انتقادات ، پیشنهادات ، طرح مشکلات

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
روی سخنم با همه ماست رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
roshina
عضو رسمی
عضو رسمی

عضو شده در: 16 آذر 1385

پست تاریخ: یکشنبه 15 بهمن 1385 - 07:50    عنوان:  روی سخنم با همه ماست پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام /آنچه در پی می آید تنها حرفی ست از جنس یادآوری به خودم و آنانکه دوستشان دارم /پس از سر دلتنگی بر خود مگیرید و مرا به سادگیم و به صداقتتان ببخشایید اگر خدای ناکرده جسارتی برود/از بخش بخش سایت لذت می برم مخصوصا اگر حرفی از حس همشهریانم در آن نهفته باشد که یکی از این بخشها دریچه پیام کوتاه یا همان پیامهای سریع است /از این دریچه بود که شاید اولین بار با اسمهای دیگر کاربران عزیز آشنا شدم /کاربرانی که اگر چه تا به حال سعادت دیدارشان را نداشته ام -ولی اگر نباشند دلم برایشان تنگ می شود و هر روز حالشان را از همین نوشته های کوچکشان می خوانم و یادشان را در دل روشن می دارم /اما چند روزیست احساس می کنم دریچه مهرورزی ها که به نوعی برای بینندگان کنجکاو سایت گویای خلق و خوی بچه های هرمزگانی ست به صفحه های یاهو مسنجرشبیه شده است و آنچه که در آن نگاشته می شود مناسب یک فضای عمومی نیست /یادمان باشد شاید این نوشته ها برای ما نوعی شوخی و تفنن و سرگرمی ست اما برای آنانکه برای شناخت فرهنگ و آداب اجتماعی هرمزگانی ها به سایت مراجعه می کنند معرف تمام داشته های ماست /معرف آن است که ما چگونه می اندیشیم /چگونه برخورد می کنیم و در یک کلام یک هر مزگانی کیست و از چه ارزشی برخوردار است / همگی بر این باوریم که این فضای مجازی به مثابه مشت کوچکی ست از استانمان / حتی اگر نخواهیم به آنانکه از سر بخل و حسد دنبال عیبجوئی و بهانه گیری های بی مورد از ایجاد این فضای زیبا و دلنشین هستند بیندیشیم باز هم نباید به خودمان اجازه دهیم که نگاه هر غریب و آشنائی که برای شناخت هر چه بیشتر هرمزگان و هرمزگانی میهمان سایت می شود به نوشته هایی بیفتد که جز ایجاد دلخوری و نوعی بی نزاکتی چیز دیگری به همراه ندارد/ بنابراین خواهش می کنم جر و بحثهای خصوصی و شوخی های دوستانه را برای صفحات خصوصی یاهو و پالتاک و سایر فضاهای مناسب بگذاریم و سایت را آکنده از هوای سالم ارتباطات زیبا و اطلاعات مفید کنیم تا همگان در کمال آرامش و شادمانی و احترام در محیطی که معرف و نشاندهنده خصوصیات اخلاقی یک هرمزگانی اصیل و فرهیخته است نفس بکشند/ و خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل/باز کلام نخست را تکرار می کنم که همه این حدیث نکته ای بود برای یادآوری اول به خودم و بعد به آنانکه دوستشان دارم .

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
afsane_saz
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 آذر 1385

پست تاریخ: یکشنبه 15 بهمن 1385 - 14:36    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کلام شما واقعا متین روشینا جون این حرف خیلی از بچه هاست.خوشحالم از اینکه یه نفر هم حس و حال ما هم پیدا شد . باز هم از بابت یادآوری این مطالب از شما به شخصه تشکر می کنم.امیدوارم که همیشه موفق باشید.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
AVAZZADEH-HAMID
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 20 مهر 1385

پست تاریخ: دوشنبه 16 بهمن 1385 - 04:17    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تذکربجاولازم وارزشمندی بود بامیدرعایت تمامی موازین اخلاقی دراین سایت وپی بردن به هویت وارزش ذاتی خویش وبامیدداشتن هرمزگانی بهتروبهتروباسوادتر
meshidex
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 13 دی 1385

پست تاریخ: دوشنبه 16 بهمن 1385 - 05:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

salam be do0stan

walla khooben ke hame be in harfae shoma wa roshina goosh bekonen

amma khodayi negash bekoni ke ke awal in bahson bad to0 payamha shoroo akonet

be har hal tazakkore be jayii hasta
tanx Cool

khaloo-gholom
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 دی 1385

پست تاریخ: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 - 21:45    عنوان: icon_note ای عزیزم حرمت مشکن !!!! پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

عزیزونوم اینجا حرمت ایشه مثل حرمت خونه اینجا جای گپویی که تو yahoo ویا paltalk ازنیم نین اینجا جای کل کل کردن با همدگه نین اینجا به قول دوختوم روشینا : (همگی بر این باوریم که این فضای مجازی به مثابه مشت کوچکی ست از استانمان ) و واقعا هم همینن پس از تمام عزیزون خوم خواهش آکنم که حرمت خونه خو مشکنی.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
meshidex
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: چهار‌شنبه 18 بهمن 1385 - 02:43    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

salam
ahwale khaloooo golom

be qowle maroof be user begoo ke beshnwad keybord

Mr. Green

hasti
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 14 بهمن 1385
blank.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 19 بهمن 1385 - 08:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Rolling Eyes
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
Genow
عضو رسمی
عضو رسمی

عضو شده در: 3 تیر 1385

پست تاریخ: جمعه 20 بهمن 1385 - 06:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بعد از آخرین نوشته های من در ستون پیامهای کوتاه شاهد باز شدن این topic از طرف دوستمون روشینا شدیم و شک ندارم که روشینا منظورش به نوشته های بنده در این ستون بوده زیرا شلوغترین کاربر سایت من هستم و بیشترین متنهای کوتاه سایت متعلق به بنده هست.روشینا جان من هیچوقت در نوشته هام در ستون پیامهای کوتاه به کسی توهین نکردم و خارج از نزاکت چیزی ننوشتم و شدیدا پایبند اصولی هستم که در مقابله با کوچکترین بی احترامی نسبت به اشخاص واکنش نشون میدم.
بنده بیش از 5 ساله که ادمین خیلی از چت رومهای پالتالک هستم و کوچکترین بی احترامی و برخورد با کاربرها رو با bounce va ban جواب میدم .
آقای meshidex من رو دیکتاتور و دشمن خودش میدونه چرا؟
بخاطر اینکه در چت رومی که ادمین بودم اجازه حضور بهش ندادم و نخواهم داد.
Bapgapo از بهترین و صمیمی ترین دوستای بنده هست که همیشه خدمت ایشون اراد ت دارم ولی به خاطر کل کل با یکی از بچه های روم bounce ش کردم .
حالا نمی دونم روشینا چطور تشخیص دادن نوشته های من منطبق و در شان فرهنگ هرمزگان و این سایت نمی باشد...و مطمئن باشید امید و حجت با کوچکترین بی احترامی نسبت به اشخاص شدیدا واکنش نشون میدن .
دوستان...نقد و انتقاد خیلی خوبه ولی ایجاد چنین topic هایی نه تنها کمکی به شکوفائی سایت نمی کنه بلکه باعث به حدر رفتن انرژی دوستان و یا س کابرانی مثل بنده میشه.
دوست من مهدی از آلمان انتقاد می کند چرا از حسین گردین مطلب و مصاحبه داخل سایت دیده نمی شه؟
ولی حضور پربار استاد عوض زاده رو نمی بینندکه چه مطالب جالبی رو برای سایت ارسال می فرمایند.
استادعوض زاده عزیز و هنرمندانی هستند که با مهدی لشکری هنرمند جوان شهرمون خدمات زیادی به شکوفائی هنر و موسیقی بندر کشیدند.
به عنوان مثال تشکیل کلاسهای آموزشی برای جوانان و هنرجویان و جمع کردن جوانان مستعد دورهم و تشکیل گروه کلیز که در آینده از این گروه بیشتر خواهیم شنید و برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم .
مطمئنا خیلی از دوستان نفهمیدند که کلیز یعنی چه؟
من تا جائی که در توان داشتم فرهنگ و هنر استانمون رو به دوستان شهرستا نیم شناسوندم.
حتی در چت رومهای غیر بندری هم همیشه آهنگهای بندری پخش می کنم.و تا حد امکان این آثار رو در اختیار دوستان بندری و غیر بندری قرار می دم.
دو سال قبل در صحبتی که با امید و حجت عزیز داشتم به من مژده دادند که قراره به زودی سایت هرمزگانی رو راه اندازی کنند و از بنده خواستند که با سایت همکاری داشته باشم.
اتفاقا همان زمان بود طی تماسی که با زنده یاد عبدی هاشمیarmous)) داشتم ،قضیه پیشنهاد همکاری با سایت هرمزگانی توسط امید و حجت رو با ایشون درمیون گذاشتم ،ضمن خوشحال شدن از این خبر خوب مصرانه از بنده خواستند که با این جوانان همکاری کنم .
در جواب بهش گفتم چه کاری از من برمیاد؟گفتند همین که هر روز به سایت سر بزنی وآدرس سایت رو به باقی دوستان لینک کنی بزرگترین همکاریست.
از همان موقع در کنار سایت و زحمت کشان اصلی سایت امید فحجت و خانم عامری بودم،هستم و خواهم بود.والحق که این عزیزان زحمات زیادی رو برای این سایت و شناسوندن هرمزگان و هرمزگانی متحمل شدند.همین جا بهشون میگم خدا قوت و خسته نباشید.
الان با اضافه شدن استاد عوض زاده به جمع این دوستان،ایشون به یکی از ستون اصلی سایت
تبدیل شدند،که به این هنرمند عزیز هم خسته نباشید میگم و تشکر میکنم بخاطر زحمات بی شائبه شون.
منم به عنوان کاربر ناظر که فقط می تونم در ستون پیام های کوتاه چیزی بنویسم در کنار دوستان هستم. شاد باشید
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
Omid
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 2 تیر 1385

پست تاریخ: جمعه 20 بهمن 1385 - 08:30    عنوان:  کاکا گنو عزیز پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوستان ما فکر می کنیم سوتفاهمی پیش اومده باشه گنو عزیز یکی همکاران و یاران همیشگی هرمزگانی دات نت می باشد . و ایشان یکی از دلسوزان هرمزگان و این سایت هستند. که ما افتخار همکاری با این عزیز را داریم دوستانم اینجا همین طور که خالو غلوم گفت خانه تک تک بچه های هرمزگانی هستش و ما با رویی باز دست همکاری تک تک عزیزانی که می خواهند برای معرفی فرهنگ و هنر و قابلیتهای هرمزگان همکاری کنند را مفشاریم . دوستان گرامی در مورد انتقاد هم یک مطلبی خدمت شما عرض می کنیم :
حضرت علی علیه السلام می فرمایند ( نگاه کن چه می گوید نگاه نکن چه کسی می گوید )
عزیزان مهم این است چه گفته می شود و آیا این گفته درست است یا نه اگه درست است که باید آن را بدون تعصب و خود محوری پذیرفت و به آن عمل کرد و اگر آن حرف درست نیست باید با متانت و شکیبایی آن گفته را با دلیل و مدرک رد کرد. و مهم هم نیست که چه کسی آن حرف را زده باشد. و در پایان لازم می دانیم که از تمامی عزیزانی که با پیشنهاد ، انتقاد ، تشویق و همراهی خود ما را برای ادامه راه دلگرم می کنند تشکر کنیم.

هرمزگانی دات نت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در MSN Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
roshina
عضو رسمی
عضو رسمی

پست تاریخ: جمعه 20 بهمن 1385 - 09:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام گنوی عزیز/تعجب می کنم از بین این همه پیام کوتاه نویس ،شما باز شدن این تاپیک را به نوشته های خودتون مرتبط دونستین /من شخصا این اطمینان را به شما می دم که نه منظورم به شما و نه به هیچ کس خاص دیگری بوده است /من فقط از ظن خود کاربرد ستون پیام کوتاه را من باب یادآوری توضیح دادم /جمله ای که نوشته ام دقیقا به این شکل است :چند روزی ست که این ستون به صفحه های یاهو مسنجر شبیه شده است .ترکیب چند روز این شک را مطمئنا از دوش یک نفر بر می دارد مسلما در عرض چند روز کاربران زیادی و من جمله خود بنده در این ستون مطالبی را نگاشته اند و صفحه های یاهو مسنجر هم لزوما نباید صفحه های بی نزاکتی و بی ادبی باشد فقط خصوصی تر و شخصی تر است /همین /پس گنوی عزیز اگر جائی از نوشته هایم اشاره ای صریح به شما یا هر کدام از کاربران عزیز دیگر دارد از شما و آن عزیزان عذر می خواهم /جسارت بنده رو ببخشید و دل قوی دارید که نه من و نه هیچ کس دیگر و نه این تاپیک و نه هیچ تاپیک دیگری نمی تواند فردی یا شخصی را محکوم و یا متهم به چیزی کند مگر افعال و رفتار و اندیشه آن شخص موید و بیانگر آن مساله باشد.باز هم از شما به خاطر این رنجش که اصلا انتظارش را نداشتم معذرت خواهی می کنم و در همه مراحل زندگی تان آرزومند موفقیتتان هستم .

و اما امید عزیز به شما پیشنهاد می کنم به خاطر رفع این سوءتفاهم و اثبات این که این مطلب جز یاداوری به خودم که حالا تا آخر عمر یادم می ماند منظور نظر فرد یا اشخاص دیگری نبوده است این تاپیک را حذف نمائید .به شما اطمینان می دهم با این کارتان تا همیشه مرا مرهون الطاف خود قرار داده اید.
با پوزش مجدد و احترام فراوان :روشینا

AVAZZADEH-HAMID
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 20 مهر 1385

پست تاریخ: یکشنبه 22 بهمن 1385 - 02:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

باتشکرازگنوعزیزوهمه وهمه دست اندرکارون محترم سایت امیدعزیزحجت گرامی خانم عامری عزیزو... تمامی مطالبی که بنده به سایت ارسال اکنوم حاصل زحمات سالیان بنده درتحقیق وپژوهش درزمینه موسیقین وای موضوع ادای دین بندن به موسیقی ای شهر که خدمت کوچکین ازعضوکوچکتری ازای صنف محترم وازخداممنونم که به مه ای قدرت ودرک ایدادکه بتونوم به ای مهم برسوم وازایجا به همی هرمزگانی دانتون وتموم همشهریون عزیزوم اگم که تازمانی که خداعمری به ماهدایت ماهم درخدمت گذاری آمده ایم و((((کلیز)))) فراوون اکونوم.

حمیدعوض زاده21بهمن 85
کلیزدرگویش قدیم بندری بمعنی سعی وتلاش زیاد

meshidex
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 22 بهمن 1385 - 02:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به دادا روشی

ممنون از این اخطار به سبک کورشی

از بس این تذکرات مدادن زبون ما بودن مثل ترشی

وله خودمونیم ها بنازم . عجب برشی

برای شما و همه دوستان میکنم آرزوی خوشی

مه هم برم تو بقیه قسمتون سایت بکنم کاووشی

............ بای بای دادا روشی Rolling Eyes

roshina
عضو رسمی
عضو رسمی

پست تاریخ: یکشنبه 22 بهمن 1385 - 17:23    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به کاکا مشی

ممنون از ای تعریف بی غل و غشی
اما دگه ای گپون ای نین ارزشی
و فقط بی مه بودن مثل آتیشی
چون گنوی عزیز از مه ای گفتن رنجشی
پس بهترن از ای به بعد برگزینم خاموشی
حالا هم برم درست بکنم پلو و خورشی

بای بای کاکا مشی

این مطلب آخرین بار توسط roshina در یکشنبه 22 بهمن 1385 - 22:03 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
بازگشت به بالای صفحه
meshidex
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 22 بهمن 1385 - 18:47    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دو باره به داد روشی که ادگفتن شعر به این خشی

امیدوارم که نه تو و نه کاکا گنو نبینیتون در دوستی مه لغزشی

چون به قول شما دادای گپ این گپون اینین هیچ ارزشی

به حال شما گپتر و مه کوچکترم و تو هستن بیشتر از مه هر دانشی

و انشالا بیش از پیش با همدگه بکنیم خاموش هر جا مودی آتتشی

نه اینکه بنستیم به هم سر به سر و بکنیم هر دم به هم غرشی

امید که این اوضاع خصمانه موجود در سایت برود بسوی کاهشی

و نبینیم اینجا زدوستان جز گل گفتن و گل شنیدن و نوازشی

به تو دادای خوب و بقیه اینجا دوست امهستن بکنم سفارشی

که اینجا سایت هرمزگانی هستن به مثابه وسیله آزمایشی

نکنیم خدای ناکرده که اینجا بگریم از کسی خوشی و آسایشی

مولوکول خاک ته کفش همه شما هستم کاکا مشی

به گنو عزیز هم اگم شکر نپرون و با نمک بش مثل اشی مشی

خدا نگهدار و آرزوی شلامتی و خشی Rolling Eyes

meshidex
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 22 بهمن 1385 - 18:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

الا یا ایوهل سایتی ( ارادتمند به سایت )

بده مو ضوع خوشگل ها ( موضوعات زیبا )

که عضو یت شده آسان و بعد افتاد مشکلها

برون کن ازخودت شادی ز فتح قفل این دلها ( باز کردن قفل دلها)

فزون کن درخود ایجادی ز شرح حق و باطل ها ( شهامت گفتن حق و باطل )

کنیم غوغا در این مجمع که گو یند جمع غافلها ( مجمع = سایت )

( اینقده فعالیت مان ز یاد بشت که انهایی که جنوب وجنوبیها رو به چشم ندارد بگویند : )

بیا بشکن نگو ر یز است عجب تیز ن این فلفلها

( فلفل نبین چه تیزه .......... )

با تشکر خادم سایت مشیدکس Rolling Eyes

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
صفحه 1 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید