| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
mona_p
عضو جدید

عضو شده در: 2 مرداد 1385
|
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 01:06 عنوان: جواب گله های اقای مهدی از المان |
|
|
با سلام خدمت مهدی ،امید،حجت،فاطمه و اقای عوض زاده کاربران بندری و...
امیدوارم هیچکدومتون ازحرف های من ناراحت نشین ..روزی که این سایت راه افتاد همگی تلاشمون این بود که موسیقی ،جاهای دیدنی ،فرهنگ هرمزگانی را به کسانی که شناختی از هرمزگان ندارند بشناسانیم و همه بدونن که بندرعباس بغیر از مرکز های خرید جاهای دیدنی هم داره اما الان که می بینم که ماه ها گذشته نه کسی از جاهای دیدنی بندر می نویسه
نه از از رسم و رسومات هرمزگانی ،نه از فرهنگ هرمزگانی ... کاربران سایت تا چه حد هرمزگان را می شناسند از کوه گنو تا چه حدی میدانند ایا میدانند که کوه گنو از فاصله بیست کیلومتری بندر شروع می شه وسر به فلک می کشه ایا میدانند که بالای کوه گنوتوسط محیط زیست حفاظت می شه وجزء زیستگاه های نادر طبیعی توسط یونیسکو به ثبت رسیده و بودجه خاصی برای حفاظت ان در نظر گرفته شده ایا میدانند اون جادر دل سنگ ها خانواده های زندگی می کنند که خانه هایشان از سنگ وشاخه های درخت مژگو است واز طریق دامداری امرار معاش می کنند میدونستین خانه هایشان چقدر رویایست ..از قشم به جز بازارهای ستاره و...بازارهای دیگر چه میدانید تا حالا جنگل حرا رفتین تا حالا تپه های مختلف جنگلی را که در داخل اب قرار دارند دیدین ایا میدانستید این جنگل چقدر زیباست نصف بیشتر این درختان زیر اب هستند با جزر ومد دریا ریشه های این درخت هم زیر اب می رود یا روی خشکی پیدا می شوند بستگی به ان دارد شما چه موقع از جزر ومد دریا به جنگل بروید اقای عوض زاده شما بیشتر از موسیقی بندربنویسید ازسبالو،یزله،لیوا و...خیلی چیز های دیگر..از معبد هندوها ،عمارت کلاه فرنگی،و نیایشگاه میترا..قلعه لشتان..قلعه هزاره ... بندر خوبم اون قدر جاهای دیدنی و قشنگ دارد که هر چی از ان بنویسیم باز هم کم است |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
roshina
عضو رسمی

عضو شده در: 16 آذر 1385
|
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 06:34 عنوان: |
|
|
سلام منای عزیز/ تک تک کلمات نوشته تو خوندم و از حس قشنگی که نسبت به این مرزو بوم داری لذت بردم / واقعا داشتن حس صمیمی نسبت به ناشناخته های این منطقه جای ستایش داره / اما موضوعی که منو وادار به نوشتن کرد چیز دیگریست / قبل از هر حدیثی، پیشاپیش از جسارتی که روا می دارم از شما و دیگر پیشکسوتان سایت مخصوصا امید و حجت عزیز عذر می خوام / بحثم رو با یه سوال شروع می کنم :خود شما که به گفته خودتون جزءاولینهای سایت و راه اندازان اون هستین چقد در شکل گیری این مباحثی که مطرح کردین دخیل بودین ؟/ شما که هدف سایت رو کاملا درک کرده بودین و از طرفی اینطور که به نظر میاد از ظرفیتها و امکانات این استان هم مطلعید چقدر از این فضایی که در اختیارتون بوده استفاده بهینه کردین ؟/ تعداد پستهای شما عدد یک رقمی چهاره (4)/ به نظر شما حتما باید امید و حجت این کار رو انجام بدن ؟/ به نظرتون بهتر نبود که به جای این گوشزد تلخ دست همکاریشونو گرمتر می فشردین ؟/ واقعیت این که من و امثال من نوعی از طریق همین سایت و از زحمات مدیرانش به هنر شما پی بردیم و این تلاشهای مجموعه سایت بود که شما و هنر شما رو به من و ما معرفی کرد/ ببینید این که یه نفر لب گود بشینه و بگه لنگش کن کار بسیار راحتیه / اما منا جان حالا این گوی و این میدان / در این که این سایت در حال گذاره و دارای کاستی های فراوان شکی نیست و به گمانم خود مدیران یعنی امید و حجت هم بر این امر واقفند اما این که حالا چه کار کنیم تا به اون اهداف دست پیدا کنیم به همت همه اعضاء سایت بر می گرده / مسلما سایتی با این اهداف متعالی به افراد خبره زیادی نیاز داره/ شما بهتر از هر کس دیگری می دونی که بچه ها خیلی بیش از حد ظرفیتشون زحمت می کشن / با مشغله های فراوان و روزمرگی هایی که امروزه گریبانگیر همه مون هست جای بسی تعجبه که سایت فقط به دست دونفر داره می چرخه / حالا به این مسائل، مشکلات مالی و اداری و تشریفات دیگر رو هم اضافه کنین / فکر می کنم که یه ذره بی انصافیه که دستی از دور بر آتش بگیریم / من بندری نه از خلیل هرمزی چیزی می دونستم / نه از شبل الحکما / و نه از مراسم زار / همه این اطلاعات رو از این سایت دارم / یک سایت جوان یکی دوساله که به دست دونفر و با همکاری تعداد قلیل و انگشت شمار داره نفس می کشه /در آخر بر خود واجب می دونم از آقای عوض زاده که به طور مرتب باارسال مطالب مفید و علمی ما رو با زیر و بمهای موسیقی خاصی آشنا می کنه تشکر کنم /و سوال آخر :بهتر نبود جواب سوال رو در همون تاپیک مربوطه درج می کردین ؟/ منتظر مطالب زیبا و تاریخیتون هستیم منا جان / موفق باشی و در پناه حق سرشار از آرامش . _________________ احساس سوختن به تماشا نمی شود
آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Genow
عضو رسمی

عضو شده در: 3 تیر 1385
|
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 08:39 عنوان: |
|
|
me matalebe mona va roshina om khond va be har 2shon hagh ahadam site be vasilaye 3 nafar (omid,,hojjat,,fatomeh) acharkhiden ,, vali aga molaeme mehdi hastarom sefr ke behesh mada hich 3 bar mashke shab jarima make khatet mehdi khondeni nin range fontet zanendan va az horoofe gap estefada et kerden kash bejaye koohe genow az khode genow ham esm to avarda  |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
khaloo-gholom
عضو جدید

عضو شده در: 12 دی 1385
|
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 08:43 عنوان: وقعا بی انصافین |
|
|
عزیزنم انتقاد خوبن به شرطی که سازنده بشت نه مخرب. وقعا خیلی بی انصافین و جنایتن که از این دو تا جون رعنا امید و حجت تشکر نبو خوب اگه کمک شون ناکنی دگه دلسردشون نکنی.
دو ماه پیش رفتروم عسلویه خونه یکی از دوستان بوشهریم انجا از طریق این دوستوم با هرمزگانی دات نت اشنا بودم چقدر احساس غرور امکه چقدر خوشحال بودم مه فکر ما که این سایت سایت ارگانین یا یه سازمان دگه که یک گروه 30 نفری یا 40 نفری فعالیت اکردن و وقتی رسیدم بندر و از دوستان سوال امگه بیشتر احساس غرور امکه چون امدونست که با زحمت و تلاش آقا امید و آقا حجت و دیگر عزیزان امثال خانم عامری و آقا گنو و خانم پوردریایی وآقای اسدی و دیگر عزیزانی که شاید از قلم کفتن که تعدادشون از انگشتون دست هم تجاوز ناکنت این سایت به طور مستقل و از دل پاک چوکون و دختون هرمزگانی برای اشاعه و حفظ فرهنگ و هنر این خاک پاک فعالیت اکردن و باید همه حمایت کنن و اگه کمبودی هم هستن باید کمک کنیم برای رفع این کمبود و نواقص و یک چیز جالب دگه شما تو گوگل یا موتورون جستجو دگه اگه بزنی مهیاوه یا محمد منصور یا زار و یا میرشکال و خیلی چیزونه دگه.... این سایت عزیز باز ابو !!!همیشه یاد بگریم نیمه خالی لیوان نبینیم عزیزان به امید پیشرفت سایت هرمزگانی دات نت که باعث غرور ما هرمزگانیون در دنیای مجازی و اینترنتن |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Genow
عضو رسمی

|
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 08:59 عنوان: |
|
|
| khaloo aziz salam khili vaghta ke azat khabari naha khaloo jon shoma hastey ke be modirone site delgarm be kareshon akoni shoma khodet ham joze azaye site va sahebe site hastey hami ke ghadam ranja akoni va be ma sar azani khili be ma arzeshi hasten inshala zendeh bashi aziz va salem va salamat |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
AVAZZADEH-HAMID
عضو جدید

عضو شده در: 20 مهر 1385
|
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 17:38 عنوان: |
|
|
باتشکرازتمومی دوستون عزیزی که برای بهبودروزبروزسایت تلاش اکردن مدیرمحترم سایت آقاحجت بزرگوارخانم عامری محترم وتمومی ایشونظربه درج مطلبی از عزیزی
که ایقدرنسبت به پیشینه شهرواستان ایقدربادیددی متفاوت ونگاه دگرایشه جای خوشحالی به بندن.بله مه هم قدرت توصیف کوه گنوامنین قدرت زیبایی گن سرحد,کهنو,پلی سوروعطرخاش کسودنگ امنین وقدرت توصیف گرسنگی حیونونی که محیطزیست به استثمارایکشدن ....باورتوابوکه توقسمتی ازکو گشروگوش ماهی وکالنگ پیدابودن ...جای جای این زمین وای شهروای تمدن گرانبهان مه بارهاوبارهاامگفتن بهبودسایت وبالارفتن توقع مردوم عزیزازسایت با
همت همه دوستان وصاحب نظرون درعرصه ون مختلف بجایی ارست مدیرون محترم سایت سعی شوکردن وتا جای که قدرت شوهستن مطالب پرارزشی ازبیوگرافی وجوگرافی این شهرمراسم واعتقادات مردم وبسیاری موضون دگه توسایت شواردن که درماهون گذشته درسایت درج بودن وازهمی جادست تک تک اعضای زحمت کش هرمزگانی دات نت ابوسم چون ای سایت کم کم به یک سایت جهانی ومعروف تبدیل ابودن توی سوئدکه بازاربسیارداغی ایشه انشاله مه هم سعی اکونم مطالب جدیدی راجع موسیقی سنتی هرمزگان براتون بنویسوم ولی فکراکونم که راجع موسیقی بندر مامطالبی توی همی سایت هم بشته نوشتن وپرداختن به موسیقی ملل توای سایت توسطبنده به اصرردوستان اهل موسیقی جهت بالابردن دانش روزموسیقی جهانن که اگه خداتوفیق هادیت وتاجای که توانوم ابشت ای کارادامه ادم بامیدسربلندی وموفقیت تمومی هرموزگانیون عزیز درعرصون جهانی انقدتو عزیزهم ممنونم خدا یارتون0
کوچک شماحمیدعوض زاده8بهمن 1385
خرده مگیربرماای معتکف که میدانی
که ماهم گره ای گمشده ازاین معماییم _________________ حمیدعوض زاده |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
mona_p
عضو جدید

|
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 19:04 عنوان: |
|
|
سلام روشینا خانم و اقای عوض زاده به قول شما سایت هرمزگانی در بیشتر کشورهای دنیا باز می شه و استقبال زیادی هم می شود پس چرا ما که هرمزگانی هستیم سعی در بهتر شناساندن شهرمان نکنیم چرا از موسیقی ،جاهای دیدنی شهرمان ،اداب رسوم
زبان ولهجه بندری از همه مهمتر داره کم کم فراموش می شه من اینو جدی می گم چند نفر تون تو این سایت مادر وپدرتون با لهجه شیرین بندری باهاتون تو خونه صحبت می کنن
ننویسم میدونستی من بندری اطلاعاتم از جزیره گوا و جزیره فیل در هندوستان بیشتر بود تا جنگل حرا..چرا باید اینجوری باشد ...من هم قصدم انتقاد تلخ از کسی نبود من بهتر از همه می دونم که امید (کاکای خوبوم) چقدر زحمت می کشه یا حجت عزیز یا خانوم عامری ...من از همه شون تشکر می کنم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
ari
عضو جدید

عضو شده در: 19 تیر 1385
|
تاریخ: دوشنبه 9 بهمن 1385 - 01:09 عنوان: |
|
|
سلام خدمت همه دوستان ايراني که به اين سايت سر ميزنن الخصوص هرمزگانيهاي عزيز.
خسته نباشيد مي گم به حجت و اميد گلم که مي دونم واسه پايداري اين سايت حسابي زحمت مي کشن .
اول از هر چيز بگم من آدم متعصبي نيستم و قصد جبهه گيري هم ندارم ولي منا خانم عزيز بايد بگم يکم بيشتر از حد معمول کم لطفي کردين! شمايي که به قول خودتون با گروهي که هدفشون راه انداختن اين سايت
حالا با هر قصد و نيتي که بود ه و هست تلاش کردين که به هرمزگاني و غير هرمزگاني فرهنگ هرمزگان را بشناسونيد چرا الان به جاي همکاري کردن با گروه انتقاد منفي و نابجا مي کنيد!يا شما در کنار گروه ايد يا مقابلشون ?!
انتقاد کردن خوبه ولي به شرطي که سازنده باشه و به صورتي باشه که پيشرفت رو به دنبال داشته باشه. مناي عزيزم شما متاسفانه به جاي اينکه انتقاد سازنده بکنين و باعث فعاليت و شور و شوق بيشتر گروه فعال اين سايت بشيد !
به قولي حسابي تو ذوقشون زدين ! انگاري که مديران و اعضاي اين سايت هيچ فعاليتي ندارن و اينجا رو به امان خدا رها کردن...
من ميدونم و خبر دارم که اميد و حجت عزيز چه زحمتي واسه اين سايت مي کشند . اگر که غير از اين بود خيلي قبل پيش از اين قيد هدف والاشونو زده بودن . خدايش خودتو ن قضاوت کنين
من متاسفانه سعا دت آشنايي با بقيه اعضا و کاربران سايت هرمزگاني رو ندارم ولي تا اونجايي که مطلعم مديران اين سايت با تمام مسايل و مشکلات شخصي و غير شخصي که هر کسي ممکنه داشته باشه بازم از تلاششون واسه رسيدن به اهدافشون که همون شناساندن فرهنگ غني هرمزگان هست دست نکشيد ند .پس چرا ما بايد تا اين حد پر توقع باشيم که به جاي تشکر و تشويق و همکاري کردن با اين دو عزيز و عزيزان ديگري که حضورشون کاملا مشهوده
شروع به انتقاد هاي مخرب و نا بجا کنيم؟ آخه چرا بايد منتظر بمونيم تا کسي بياد و واسمون وقت بذاره و از ناگفته ها واسمون بگه؟ چرا خودمون دست بکار نميشيم؟
شايد بگين مني که فقط به عنوان يک کاربر ي که حضورم کاملا کم رنگه چرا بايد کاسه داغ تر از آش باشم و به خودم اجازه بدم اين مطالب را بنويسم ولي راستش وجدانم بهم تلنگر زد که جسارت کنم و با قدرت اعلام کنم ما تا چه حد مگه مي تونيم جدا از هم فکر کنيم و باز هم جداي از هم عمل؟
زيبا تر نيست کنار هم قرار بگيريم و دستاي همو فشار بديم که يعني دوست خوبم تو تنها نيستي منم کنارتم و تا اونجايي که بتونم کنارت مي مونم و کمکت مي کنم؟
مناي عزيزم و همه منا ها تو هم دستتو بذار توي دستاي همه دوستاني که اينجا حضور دارن.... چون مطمئنم که به گرمي دستاي همه منا ها نياز دارن پس کنارشون باش گلم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
mona_p
عضو جدید

|
تاریخ: دوشنبه 9 بهمن 1385 - 06:19 عنوان: |
|
|
سلام خانم اری
فکر نمی کنم حرفهای من انتقاد مخرب باشه من جواب گله های اقای مهدی رو دادم
و امید بهتر از همه میدونه که من همیشه چقدر اصرار به این که جای جای هرمزگان و فرهنگ اون جا رو به همه بشناسانیم داشتم من حتی با این که از صبح تا ظهر سر کار هستم بعد هم که میام خونه سفارشات رو باید تحویل بدم اما حاضر بودم یک روز جمعه را با بچه های سایت جاهای دیدنی هرمزگان برویم و عکس و گزارش تهیه کنیم اما متاسفانه ...
خانم اری من اون جوری که میگن تو ذوق هیچ کدومشون نزدم شما چرا این مسئله رو اینقدر بزرگ می کنین من واقعآ در تعجبم ...من تا جایی که از دستم بر بیاد و مربوط به حرفه ام باشه برای هرمزگان کم نمی گذارم شما خودتون این همه از امید و حجت گفتین اما چرا اسمی از خانم عامری به میان نیاوردین در حالیکه همه میدانیم که خانم عامری بیشترین زحمت را برای این سایت می کشند ... |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Genow
عضو رسمی

|
تاریخ: دوشنبه 9 بهمن 1385 - 09:22 عنوان: |
|
|
salam dostan ,,, be onvane kochektarin ozve in site agam in bahs khatema konim aga enteghadi az kasi ham sho ke lotfan bagheya be tarafdari ya mokhalefat tex nazanim behtaren.. modirone site az enteghadone sazanda esteghbal akonen ba in enteghadonen ke site rooz be rooz shokoofa te abo ,,  |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
mehdi21
عضو جدید

عضو شده در: 4 دی 1385
|
تاریخ: دوشنبه 9 بهمن 1385 - 11:58 عنوان: |
|
|
SALAM BA HAME DUSTANE SAYT
DUSTANE AZIZ
AZ GOFTARE MA BAHSI ZESHT WA ZANANDE BE DEL NAGIRIN
MAN DAR KESHWARI PISHRAFTE ZENDEGI MIKONAM
ALMAN
INJA HAMECHIZ TOND WA PISHRAFTE AST
GHASTAM KHODAI NAKARDE TO ZUGH ZADAN YA BAHANE GIRI NIST
MA BAYAD PISHRAFTE FEKR KONIM WAGHTI KE DAS BE KARI MIZANIM
DUSTANE KHOBAM MAN HAM BANDARI HASTAM
PAS HATMAN MESLE SHUMA GHALBA BE HALLE SHARAM WA SHAYAD HAM BISHTAR BE TAPESH BIYOFTE
PAS BE JAYE INKE BE HAMDIGE GOSHZAD KONIM BIYAID SORATE KAREMONO BALA BEBARIM
DUSTE MAN DAR KESHWARI KE MAN DARS KHONDAM TANHA CHIZI KE MOHEMME . SORAT . DEGHAT PISHRAFT. WA AXOL AMALE . WA REGHABAT .
pas biya khode mono ba donyai pishrafte moghayese konim na ba zaiftar az khode mon
ma age kari monkonam bayad ba raghibam reghabate salem dashte basham ta in ke betonam kodemo be hame sabet konam
barye man mohem nist ke chand nafar dar in sayt falit darn
barae man in mohemme ke ba che kasi dar ertebatam
chon donya ino mikhat azize man
man eftekhar mikonam be in ke uzwe in sayt hastam wali bayad dust basham wa eshkalhaye dustamo be gam
chon mikham duste waghei wa samimi basham
az man narahat nashin man pishrafte shumaru mikham na 1nawakhti shumaru duste man
man dar ruz basayt haye ziyadi dar ertebatam che irani che almani wa che ghire
pas man shumaru dar on rade mikham azize man
faramosh nakon man dar BANDAR ABBAS be donya omadam pas az hame chiz mohemtar hormogai.net ast
biyaid pishrafte fekr konim wa baraye pishrafte sayte mon bishtar talash konim har chand kam hastim  |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
mona_p
عضو جدید

|
تاریخ: دوشنبه 9 بهمن 1385 - 17:21 عنوان: |
|
|
با سلام خدمت همه باشه من این بحثو همین جا ختم می کنم و دیگه با این سایت کاری ندارم اما بزارین همه حرفامو درد دل هامو بگم بعد برم ..من یک هرمزگانی ام همیشه به هرمزگانی بودنم افتخار کردم اون هم نه در حد یک حرف ...در عمل و نشون دادم که هرمزگانی هستم و خواهم ماند جایی که من زندگی می کنم در کوچه مان ،در محیط کارم،محیط کار شوهرم بیشتر شهرستانی هستن دوستهای بچه هایم هیچکدام بندری نیستن اما من با افتخار هرچه تمامتر به بچه هایم بندری و با لهجه سورویی یاد دادم حتی از کلماتی در گفته هایم استفاده کردم که دگر این کلمات فراموش شده اما تمام سعی و تلاشم را کردم و می کنم که بچه هایم هرمزگانی بزرگ شوند...گنو نوشته بودی موسیقی ما مظلوم واقع شده دوست من نه تنها موسیقی بلکه همه هنرهای ما ..شهر ما هم مظلوم واقع شده ..جای دوری نمی روم از خودم از کارم شروع می کنم من بندری من هرمزگانی در شهر خودم مدت 8-9 سال است کار می کنم و کارم را با عشق و علاقه شروع کردم و برای پیشرفت کارم از هیچی کم نذاشتم اما اونقدر نابرابری دیدم که نگو ونپرس وقتی اعتراض کردم می گفتن نامه به رئیس بنویس اما همیشه جواب رئیس منفی بود اما یه خانم که از شهرستان می امد در عرض چند ماه ان هم بدون مدرک چنان پیشرفت میکرد چرا فرق بین من هرمزگانی با اون خانم چه بود ؟ غیر از پارتی بازی..اخرین بار که مدرک هام رو بردم واعتراض کردم جواب مسئول مان آقای( غیر بومی)این بود این مدرک ها ارزشی ندارند هر کس با پول می تونه بخره مدرکهایی که از فنی حرفه ای گرفته بودم مدرک هایی که از خانوم ساناز مینایی گرفته بودم حالا بماند با چه سختی و مشقتی بود .برای کتابم چه زحمت ها که کشیدم دو سال تمام من تمام روستا و جزایر بندر را زیر پا گذاشتم تا تونستم غذاها نان ها همه را بنویسم اری جان و روشینا بر میگردین میگین خودت چه کار کردی برای سایت از امید سوال کن من برای دستور 1 نان که بنویسم ساعتها در درگهان توی گرما پای تنور داغ توی کارگاه نشستم تا دستور ان را بنویسم یا این همه راه رفتم در روستاهای اطراف میناب تا دستور غذاها و نان هایی را بنویسم که جوان ها ی امروز حتی اسم ان غذاها را نمی دانستن یا بالای کوه گنو تا بتونم دستو ر خورش مژگو را بنویسم حالا بماند که چقدر من هزینه رفت و امدم شد بعد از دوسال که کتابم اماده شده خیال می کردم می تونم نفس راحتی بکشم و نتایج زحماتم رو ببینم اما سختی من حالا شروع شد به هر اداره ای که برای چاپ کتابم بگین سر زدم ارشاد،استانداری،فرمانداری،میراث فرهنگی...اما همه جواب ها منفی بود
عزیزان من چرا باید همکار من شناختش از هرمزگان در حد یادبود تا بازار روز که برای خرید میره باشه وقتی من میگم از شهرمون بیشتر از هنرمندا مون بیشتر بنویسیم شما میگن تلاش های امید و حجت را نمی بینی توی ذوقشون می زنی اخه هرچی رو خودمون بخوایم توی گوگل میتونیم پیدا کنیم اما درباره شهرمون توی گوگل چی هست درباره اداب رسوماتمون درباره گویش هاموسیقی سنتی ،شاعرهای بندری
فکر می کنم تمام حرفهای بی نتیجه است همان طور که کارم را در شرکت نفت بعد از 8-9 سال کنار گذاشتم با سایت هرمزگانی هم خداحافظی می کنم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
khaloo-gholom
عضو جدید

عضو شده در: 12 دی 1385
|
تاریخ: چهارشنبه 11 بهمن 1385 - 18:42 عنوان: در جا زدن |
|
|
| خوب که چه بشت ؟ خداحافظی از که ؟ از چه ؟ تلافی سرهدیو تا سر هرمزگانی دات نت در بیاری تو اینجا صاحب خونه ای اگه قراران کسی بریت مه ام که یه پام لوگورن یه رفتن و خداحافظی تو یعنی کم اتواردن ؟ تو مگه هدفت ارتقاع فرهنگ استان وشناسوندن این فرهنگ وهنرمندون نین ؟ په چه بو باد ایبو ؟ زشتن این حرف که تو بگی اگه مدرکت قبول شونین اگه حق تو شوخردن ما بدونم باید منزوی بشی ؟ مگه همی هرمزگانی دات نت نهه که ما مفهمی تو کی ای دوختم ؟ علی (ع) اگت آینده مال کسین که هدف والای خو تا آخرین رمق ادامه هادت تا به هدف خو برسد. مه فک اکنوم اینجا جای تو و خیلی از دختون وچوکون هرمزگانین که بلند بگن مااااااااااااااا هسسسستییممممم طوری که از خواب زمستانی بیدار بشن اوشنی که در راس کارن حق تو و خیلی از فرزندان این خاک شوخردن و بفهمن که محکم و استوار وستادیی و تا به حق خو نرسی ول کن نهی نه این که خداحافظی . خداحافظی چاره کار نین دوختم چاره کااار نین اگه بری یعنی جا خالی اتکردن یعنی درجا اتزدن هرمزگان هنوز نیاز ایشه به دوختونی مثل خانم اقبالی . فریده قاسمی و زینت دریایی و تو ای دوخته خوبم و خیلی دوختون وچوکونی که قلب شون برای این خاک و نوای جنوب ازدن. پس بسم الله راه تازه شروع بودن همه دست هم بگریم برای سربلندی ایران و هرمزگان و هرمزگانی............. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
mehdi21
عضو جدید

عضو شده در: 4 دی 1385
|
تاریخ: جمعه 13 بهمن 1385 - 05:05 عنوان: |
|
|
me ham ba khalo gholom
mowafegham
taze karet shuro boden ey aziz  |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
meshidex
عضو جدید

عضو شده در: 13 دی 1385
|
تاریخ: شنبه 14 بهمن 1385 - 07:26 عنوان: |
|
|
inja ke hich matlabe adabi wa tarikhy neweshte nabo0den  _________________ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|