| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
Genow
عضو رسمی

عضو شده در: 3 تیر 1385
|
تاریخ: دوشنبه 2 مهر 1386 - 11:50 عنوان: کپی رایت مطالب هرمزگانی دات نت توسط سایتها و وبلاگها |
|
|
مثکه کپی کردن یا دزدین مطالب هرمزگانی دات نت توسط دوستون همه گیر بودن
سایت قشم سی تی دات کام چندین مطلب از هرمزگانی دات نت داخل سایتش ایزدن و میثم خان زوری هندن اسمی از منبع بیارد بعنوان مثال مصاحبه با اقای بازماندگان ای زدن بدون ذکر منبع یعنی خودی با ایشون مصاحبه ایکردن البوم گروه میاسم ای زدن بازم بدون ذکر نام خب لابد همه اگن ای البوم انحصاری نبودن از بازار تهیه ای کردن ولی میثم عکسی که از نعیم بلوچستانی و منصور که تو سایتش ایزدن همون عکس رو جلد البومن که ایشون با امضای خوشون به سایت تقدیم شو کرده وهمچنین عکس و البوم محمد منصور وزیری هم ایزدن به همون نحو حالا اجازه از هنرمند برای پخش اثارش بحثش جدان والبوم انحصاری علی موسی زاده وعکس اقای موسی زاده که توسط علی اورنگ عزیز عکاس خوب استان گفته بودن در جائی دگه همی عکس موسی زاده در سایت بستک ترانه روی پستی به اسم موسی زاده شوزدن ودوستان بستک ترانه روی عکس اسم سایت خوشون شو نوشتن یعنی عکس فقط متعلق به اونشون خدائیش مه یکم شک ام که که مبادا عکس از اینشو وما بدون اجازه بستک ترانه مو سیدن در جائی دگه وبلاگی به اسم هرمز۶۵وباعنوان بهترین وبلاگ هرمزگان همی عکس موسی زاده ایسدن بدون ذکر اسم منبع و همچنین کلیپ تصویری نوحه خونی رضا صادقی و ................
مه نافهمم اسم این کار دوستون چه بنسم ولی عزیزان به تهیه این اثار خیلیون زحمت اکشیدن ایا درستن شما با یک کلیک کردن بسئی بی خوتون و اسمی از منبع نیاری؟ _________________ چه جام نوشى تو كه نيشم تدا
توى اى همه گل, گل گيشم تدا
|
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
gole_mina
عضو جدید

عضو شده در: 8 شهریور 1386
|
تاریخ: دوشنبه 2 مهر 1386 - 12:34 عنوان: |
|
|
سلام
متاسفانه من هم با همچین معضلی روبرو شدم و مطالب وبلاگ ناصریا رو این ور و اون ور می بینم که البته بعضی از دوستان لطف می کنند و ذکر منبع می کنند! اما برخی نیز..
بگذریم هر چیزی قانون و قاعده ای داره .
کاش انسانها یاد بگیرند برای زحمت و تلاش یکدیگر ارزش قائل شده و احترام همدیگر و بدون اجبار! هم حفظ کنند.
منم متاسفم بابت سوء استفاده هایی که از مطالب سایت شما شده و معتقدم باید دست در دست هم بدهیم و با این قضایا به صورت جدی برخورد کنیم.
ساده برخورد کردن با این مسائل باعث تکرار این حرکت و به تدریج باعث بی انگیزه شدن مدیران و نویسندگان سایتها و وبلاگها خواهد شد.
حیف که نت 110 نداره!!!
www.nasserabdollahi.blogsky.com
گل مینا(مدیر وب ناصریا) _________________ ناصریا همیشه جاوید |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
khaloo-gholom
عضو جدید

عضو شده در: 12 دی 1385
|
تاریخ: دوشنبه 2 مهر 1386 - 21:36 عنوان: دزدي |
|
|
مه هم زياد امديدن اين مطالب كه از هرمزگاني دات نت بدون ذكر منبع شوزدن هم سايتها و وبلاگها و هم روزنامه ها .
چون اين مطالب با زحمت و وقت زياد توسط نويسنده و محقق جمع آوري ونوشته ابو زمان هزينه و .... كه اگر كسي بدون اجازه بدون ذكر منبع مطلب كسي يا جاي بسيت كمتر از دزدي نين پس بيايم به حقوق هم دگه احترام بنوسيم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
KhaLo0-MaSiH
عضو جدید

عضو شده در: 1 تیر 1386
|
تاریخ: سهشنبه 3 مهر 1386 - 21:34 عنوان: |
|
|
یاالله....
حقیقتش مه هم زیاد متوجه ای کار بودم... بعضی و مشکلشو این که فکر اکنن با ای کارو اتونن بالا بیان و معروف بشن غافل از ای که یه روز کارشو 3 ابو....خا عزیزونه مه شما یه کاری اکنی بیای اجازه بگیری بگی ما موا فلان کار بکنیم اگه جواب منفی توگه جبهه بگیری ای کارونه زشت بکنی....
خا اگه شما اگی از خواننده مجور توهستن خا آدم زنده بزن بره عکس هم ازش بگه
دگه عکس اسی نادنم با فوتوشاپ همه چی عوض اکنی که چه بشت خا....؟
زشتخو بدونی ... زشتن ولا .....
مینا جان اینجا اگه الگانس هم ایبشت جلو ای دزدونه کثیف نابو بگیری....
زرشو اتات اسم سایت بزنن . بلکه رو هم رفته فقط 10 حرف بشت ....
یه خو حیا بکنی زشتن....
یاالله..... |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
mehran
عضو جدید

عضو شده در: 8 شهریور 1385
|
تاریخ: یکشنبه 15 مهر 1386 - 06:17 عنوان: |
|
|
یاالله سلام دوستان و همشهریان عزیز
متاسفانه همچین چبزویی زیادن هم تو سایتو و وبلاگو بندری و هم .... بهشو چیزی هم بگی بر اخاره آدمویی تو جامعه پیدا ابن که شا وا به سادگی به همه چی دست یابن که همچین چیزی وجود اینی مه هم از طرف خوم و دوستان همکار در سایت هرمزگانی و ...خواهش امه با ذکر منبع که کاره سختی هم نین یخط نوشتن در سایت و وبلاگ خو انجام هادن با ا کار طرف مقابل هم خوشحال ابو و هم اگه کاری از دستی بر بیا انجام هاده ... موفق بشین
یاالله... |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Hooshangi
عضو جدید

عضو شده در: 18 اردیبهشت 1388
|
تاریخ: شنبه 19 اردیبهشت 1388 - 17:44 عنوان: |
|
|
| سلام دوستان من هم با این مشکل خیلی مواجه شدم . البته من تشکر می کنم از مدیران سایت بابت زحماتی که برای هرمزگانیها کشیده اند و می کشند اما به نظر من هنوز خیلی جای پیشرفت برای این سایت هست . باید بیشتر از اینها کار کرد به هر حال باز هم هرمزگانی دات نت موهبتی است برای استان . صحبتهای دوستان رو خوندم و اتفاقا همین امروز تو یکی از این بلاگها یه مصاحبه با علی ربانی دیدم و به قدری این مصاحبه و عکس افتضاح بود که خجالت کشیدم . این کارا جز اینکه کلاس هنرمندای ما رو پایین بیاره هیچ حاصلی دیگه نداره آخه هر کسی رو بهر کاری ساختن عکس هم که ماشالله با یه سرچ گیر میارن و اسم خودشونو میزنن روش . من هم با خالو مسیح موافقم که توی نت نمیشه جلوی دزد ا رو گرفت اما ای کاش حداقل بلاگها و سایتهای معتبر هوای همدیگه رو داشته باشن . هرمزگانی دات نت هم همش این روزا به موزیک گیر میده قبلا فعالیتهاش متنوع تر بود . با آرزوی موفقیت به همه هرمزگانیها امیدوارم سرقتهای اینترنتی روز به روز کمتر شه . |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
Mostafa_Hatameian
عضو جدید

عضو شده در: 14 دی 1387
|
تاریخ: شنبه 2 خرداد 1388 - 23:46 عنوان: |
|
|
| من هم سلام میکنم به تمام دوستان عزیز من مدیر سایت www.LengehMusic2.com هستم بابت این مشکل کپی رایت هم واقعا متاسفم ولی باید بگم که اکثر وبلاگ ها از مطالب سایت های خوبی مثل هرمزگانی دات نت استفاده میکنن چون کپی کردن که کاری نداره فقط کد لینک رو میگیرن تمام من همینجا میخوام بگم که زشته البته کو گوش شنوا من خودم یه موزیک از پیوند بود به دستم نرسیده بود ولی موزیک تو بلاگ خالو مسیح بود میتونستم بدون اجازه این کارو نکریدم با اجازه خوده خالو مسیح این کارو کردم درسته منبع نزدم ولی اجازه داشتم از خود مدیر بلاگ از اینجا از همه مدیران سایت تشکر میکنم و میخوام پشت هم باشیم با آرزوی موفقیت واسه همه خدا ئنگهدار ....... |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
EKIO_SAN
عضو جدید

عضو شده در: 21 تیر 1388
|
تاریخ: شنبه 6 فروردین 1390 - 22:15 عنوان: |
|
|
چرا اهنگ جدید داخل سایت نانهادنی؟  |
|