Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
Hormozgani: انجمنهای گفتگو

MySite.com :: مشاهده موضوع - خداحافظ هرمزگانی دات نت
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست MySite.com » انتقادات ، پیشنهادات ، طرح مشکلات

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
خداحافظ هرمزگانی دات نت رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
roshina
عضو رسمی
عضو رسمی

عضو شده در: 16 آذر 1385

پست تاریخ: شنبه 17 شهریور 1386 - 12:03    عنوان:  خداحافظ هرمزگانی دات نت پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به همه ی عزیزان / بنا به دلایلی از این به بعد در این سایت چیزی از طرف من درج نخواهد شد لذا در صورت نوشته شدن هر نوع مطلب با نام کاربری روشینا غیر معتبر و جعلی می باشد / از دوست خوب / مهربان و وظیفه شناسم آقا فرزاد که مرا در جریان برخی مسائل نهادند بسیار سپاسگزار و ممنونم / در ضمن از همه ی افرادی که در این مدت در نوشته هایم ناخواسته جسارتی روا داشته ام طلب عفو و بخشش دارم / پرباری و ارتقاء روزافزون سایت را از خداوند منان خواهانم . درپناه پروردگار / سالم مانید و برقرار ...
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
HOJJAT
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 3 تیر 1385

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 03:51    عنوان:  کدام مسائل ؟؟؟ پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در جریان کدام مسائل ؟؟؟ هر مسئله ای که وجود دارد باید در مورد آن توضیح دهید نه اینکه به راحتی و دور از انصاف و بدون پرسش به دیگران تهمت و افترا بزنید . ظاهرا در چند روز اخیر اینترنت استان دچار مشکلاتی شده و اهالی فن نیز در جریان هستند بیشتر سرورهای استان دارای دستگاهی به نام Cash server هستند که معمولا صفحه آخرین بازدید کننده و یا بازدید کنند ه های دیگر برای ارتقاء سرعت ذخیره و نمایش می دهد . در مورد Cash server اینجا نمی توان توضیح فنی داد . بسیاری از کاربران سایت و حتی مدیران با این مشکل مواجه بوده اند و هستند که به جای صفحه شخصی خود ، صفحه شخص دیگر برایشان ظاهر می شده و می شود . اما آن صفحه ذخیره شده با Refresh و یا Ctrl + f 5 معمولا به روز می شود و شرایط استفاده از امکانات شخصی شما به هیچ عنوان برای شخصی که رمز عبور شما را در اختیار نداشته باشد وجود ندارد زیرا این صفحه فقط یک صفحه ذخیره شده است و جناب فرزاد نام و اشخاص دیگری که این اطلاعات را در اختیار شما قرار داده اند با چنین مشکلی مواجه بوده اند و به ظن اینکه شخصی از نام کاربری شما سوء استفاده می کند جنابعالی را در جریان این مسئله قرار داده اند ، ضمن اینکه این مورد قبلا هم به شما توضیح داده شده بود . مطالب ارسالی شما که بدون تایید مدیران سایت مورد استفاده قرار نگرفته و کاملا هماهنگ بوده اند سایر مطالب شما احوالپرسیهایتان در بخش پیغامهای کوتاه واکثرا اشعار و ترانه هایتان در تالار گفتگو بوده ، چنانکه مدعی هستید مطلبی جعلی و با سوء استفاده از نام کاربری شما در سایت درج شده لطفا اعلام نموده تا پیگیری شود ، شما که در جریان هستید با چه مشقاتی مدیران و همکاران سایت شبانه روز و بدون هیچ گونه چشمداشتی ، تنها و تنها به خاطر هرمزگان و هرمزگانیها در تلاش هستند ، اینگونه مغرضانه و در جهت تشویش افکار کاربران سایت تهمت و افترا نزنید . اطمینان داشته باشید مدیران سایت با شدت و قاطعیت در صورت عدم اثبات چنین تهمتهای واهی از جانب هر شخصی برخورد خواهند کرد . حال اگر موردی غیر از این وجود داشته باید مدیران سایت را در جریان قرار می دادید .

هرمزگانی دات نت

koochegard
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 22 تیر 1385

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 05:17    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوباره همون سریال تکراری خداحافظی یه نفر از سایت؟؟؟!!!
ببین روشینا خانوم با رفتن شما یا کس دیگه ای از سایت هیچ مشکلی حل نمی شه.همیشه یک سری اختلاف نظرها پیش می یاد ولی دلیل نمی شه که شما به همین راحتی کنار بکشید.ببینید در پی یک سری اختلاف نظرها خانم پوردریایی،دم کلپک،خالو مسیح و... از سایت رفتن.و نبود شون هم حس می شه.حداقل شما کاری کنید که این روند ادامه پیدا نکنه.همیشه کسایی هستن که می خوان اختلاف بندازن نمی دونم دلیل اصلی رفتن شما چیه؟ولی اگه به اون موضوع باند مافیایی و موضوعات مشابه مربوط می شه،کاربرا بهتر از هر فرد دیگه ای می دونن که چه خبره!
زیاد حرف نمی زنم فقط بدونین که شما یکی از بزرگای این سایت هستین و ازتون می خوام در تصمیم تون تجدید نظر کنین.شما با حضورتون به بار فرهنگی سایت هم کمک می کنین مصابحه با افرادی چون آقای شهسواری،بلوچی یا ذوالفقاری خودش گواه این موضوع است.

roshina
عضو رسمی
عضو رسمی

عضو شده در: 16 آذر 1385

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 06:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به حجت عزیز و کوچه گرد مهربان / از این که دیدم نوشته ام تعابیر خاصی را در پی داشته است بسیار متاسف و شرمنده شدم / در حقیقت من صرفا به خاطر نقص فنی و همان مشکلی که توضیحش در پاسخ هرمزگانی دات نت آمده بود این پست را زده بودم / از آنجایی که عزیزی در 6 پیام خصوصی به من هشدار داده بودند که مواظب باشید چرا که در یکی از کافی نتها سایت با نام کاربری روشینا بالا می آید به گمانم آمد ممکن است این مسئله برای امنیت سایت خطر داشته باشد و چون به هیچ کدام از مدیران سایت دسترسی نداشتم و هر دری را کوبیدم بی جواب ماند تصمیم گرفتم تا حصول اطمینان خاطر وارد سایت نشوم و از آنجایی که می ترسیدم که شخص یا اشخاصی به نام من مطلبی را درج کنند این پست را زدم / حجت جان همانطور که من از زحمات و تلاش شبانه روزی مدیران و همکاران سایت مطلع هستم شما هم از ارادت و علاقه و حرمت من نسبت به سایت و اعضاء و کارکنانش مطلع هستید / مسلما این سوء تفاهم به عدم اطلاع من از مسائل فنی سایت و اینترنت و رایانه بر می گردد و به بی سوادی ام در نوع نگارش مطلبم و عدم رساندن منظورم / من اگر اشاره ای به نوع مشکلم نکردم باز هم صرفا به خاطر مسائل امنیتی سایت بود / به گمانم می آمد این یک مسئله ی مهم است اما الان که توضیح دادید خیالم راحت شد / شاید اگر در ابتدا و در جمله ی اولم یک توضیح مثلا « تا اطلاع ثانوی » می نوشتم این تفاسیر و تعابیر پیش نمی آمد / به هر حال اگر این پست بار معنایی تهمت و افترا ء و یا هر اسائه ی ادب دیگری دارد صمیمانه عذر می خواهم / من همیشه و در همه جا حامی و پشتیبان سایت و مدیران آن بوده و هستم و در واقع با هیچ شخص حقوقی یا حقیقی چه مجازی چه غیر مجازی به حمدالله مشکلی نداشته و برای تک تک ابناء بشر به عنوان جلوه ای از حضور خداوند احترام قائلم و به همه ی موجودات عشق می ورزم
کوچه گرد خوب از شما هم بسیار سپاسگزارم و ممنون / و این را بگویم من حتی از آنانی که مرا به نامهای مختلف می خوانند هیچ رنجش و کدورتی ندارم و امیدوارم تمام نیتهای خوب و زیبا به پایان خیر برسد . در پایان مجددا از همه ی سروران و به خصوص مدیریت محترم سایت که با خواندن این مطلب به اصل نظر این حقیر سرا پا تقصیر پی نبرده اند پوزش می طلبم و امید دارم قلم عفو بر گناه ناخواسته ی بنده بکشند / از خداوند متعال خواستار توفیق در جهت خدمت به فرهنگ و هنر استانم هستم
پی نوشت : حجت جان من اشتباه کردم و از روی ندانستن ولی با نیتی خیرخواهانه و به گمان باطل خودم در جهت حفظ امنیت سایت این پست را نوشتم اما شما هم می توانستی کمی دوستانه تر و ملایم تر بنویسی / خطابم به حجت عزیز بود چون ارسال کننده ایشان بودند اما واقفم که اینگونه مطالب با شور و مشورت هیات نویسندگان سایت تهیه و تنظیم می شود .

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
HOJJAT
مدیر سایت
مدیر سایت

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 09:54    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بارها و بارها مطلب جنابعالی را خواندیم اما با عرض پوزش متوجه نشدیم که کدام جمله یا پاراگراف شما برای اطلاع رسانی در جهت نقص فنی می باشد !؟ و فکر نمی کنید که بهتر بود اول مطلب دومتان را درج می کردید تا همگان به قول شما متوجه شوند عزیزی 6 بار به شما پیغام ارسال کرده و این مسئله را متذکر شده اند و نگران امنیت سایت بوده اید ؟؟؟ بر همگان واضح و مبرهن است که این نوشته را برای اعلام وداع از سایت نوشته اید و حتی عنوان موضوع ( تاپیک ) نیز خداحافظ هرمزگانی دات نت است ، چرا این عنوان را انتخاب کرده اید ؟؟؟ بسیاری از افراد که به سایت مراجعه می کنند فقط عناوین موضوعها را می خوانند حالا یا به دلیل ضیق وقت یا علاقه ندارند و یا دلیل دیگر و عنوانها را بر اساس مضمون اصلی متن انتخاب می کنند مانند این است که عنوان موضوع کرمان باشد اما متن شما فقط در مورد تاریخچه هرمزگان است ، بگذریم ... .مسئولیت حفظ و نگهداری رمز عبور هر کاربر به عهده خودش است و این مهم در تمامی سایتهای اینترنتی جهان مشترک می باشد حالا تحت هر شرایطی اگر رمز عبورتان فاش شد مدیران سایت مسلما پیگیری و اجازه سوء استفاده را نخواهند داد . اگر مطلبی خارج از عرف و سیاستهای سایت نوشته شود که نام کاربر مهم نیست در اسرع وقت مطلب از سایت حذف می شود و اگر هم مطلبی غیر ازآن نوشته شود و از نام کاربری شما سوء استفاده شده باشد با آن مورد هم برخورد خواهد شد و نام کاربریتان مجددا به شما بازگردانده می شود و نیازی به جار و جنجال وجود ندارد

( در ضمن از همه ی افرادی که در این مدت در نوشته هایم ناخواسته جسارتی روا داشته ام طلب عفو و بخشش دارم )
به جمله خود دقت کنید ، شاید به دلیل کم سوادی و نا آگاهی مدیران سایت باشد که وداع شما با سایت برایمان تداعی شد و گرنه در این مدت . . . باید به این معنا باشد که مدت دیگری وجود ندارد .
( بنا به دلایلی از این به بعد در این سایت چیزی از طرف من درج نخواهد شد)
)خداحافظ هرمزگانی دات نت

ما که متوجه نشدیم طبق کدام جمله باید به قول شما به اصل ( بسیار دشوار) نظرتان پی می بردیم که جنابعالی دغدغه نقص فنی یا امنیت سایت را داشته اید .
و در جواب پی نوشت اینکه : سرور ارجمند سرکار روشینا ، وقتی موضوعی را در اینجا و در معرض دید همگان عنوان می کنید حالا خواسته یا ناخواسته کوله بارفراموش شده خستگی بر دوش مدیران و همکاران سایت را طبق گفته خودتان چنین دوستانه و با ملایمت یادآوری می کنید دیگر مبحثی شخصی نیست و آن دوستانه و ملایمتی را که شما تعریف خود را از آن دارید جایی ندارد اینجا اعتبار یک مجموعه دارد به زیر سوال می رود و ما این حق را به خود قائل هستیم که در این موارد با قاطعیت برخورد کنیم و فکر نمی کنیم نوشته ما از سر عداوت با شخصی خاص بوده باشد ، می توانید مطلب را مجددا مرور کنید . . کوچکترین عضو این مجموعه ، حقیر می باشم و همانگونه که خودتان اشاره کردید یک عکس العمل شخصی نبوده است . امیدوارم من بعد در نگارش مطالبتان دقت بیشتری مبذول فرمایید تا آزردگی خاطر همکاران و اعضای سایت را به همراه نداشته باشد . در پایان ما هم اکنون نیت شما را خیر تصور کرده و کما فی السابق در خدمت هستیم .

gole_mina
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 8 شهریور 1386

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 12:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
با کمال تعجب شاهد یک جنجال تازه بودم در هرمزگانی دات نت که این روزها متاسفانه تبدیل به اپیدمی شده!
برایم عجیب است ! ایمیل آی دی یاهو گفتگوی خصوصی و .. را انسان دوپا(بشر) برای چه به وجود آورده؟ برای چنین زمانهایی که بشود چنین مشکلاتی را به راحتی و بدون هیاهو حل کرد.
اما چرا جنجال؟ چرا هیاهو؟ شایددر ابتدا هیجان انگیز و جذاب باشد اما در نها یت اثری جز نخریب و شکستن حرمتها و نقش کدورتی بر دلها فایده ای نخواهد داشت.
با کمال تاسف می بینیم که این روزها عده ای خواسته یا ناخواسته قصد ایجاد تفرقه بین دوستان و به نوعی برهم زدن انسجام هنری و فرهنگی هرمزگان را دارند و در این زمینه نهایت دقت و ظرافت را مبذول داشته و از کاه و کاهها کوه می سازند و ...
پس خواهشا بیش از این دقت کنید و هوشیار باشید و مهربان با یکدیگر.

نامهربانی را هم از تو دوست خواهم داشت
بیهوده می کوشی بمانی مهربان ای دوست

Genow
عضو رسمی
عضو رسمی

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 14:34    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

باسلام خدمت تک تک دوستان و خداقوت وخسته نیتون مدیرون عزیز هرمزگانی دات نت راستش دوش صبح که این تاپیک ام دی خیلی حالم گفته بو هرکاری مکه منتونست با روشینا تماس بگرم باامید تماس امگه طبق معمول همیشه دردست رس نهه باحجت تماس امگه حجت هم در سفر هسته وازچیزی اطلاعی نهه خدا راشکر که بعدآ امفهمی چیز خاصی نین
روشینای عزیز یکی از وزنه ون گپ اینجان واز دوستون صمیمی ونزدیک مه وهمه مدیرون سایتن وجای دادام بشت خیلی هم دوستش امهستن
مه بانظر کوچه گرد کاملآ موافقم که با رفتن شخص یا اشخاصی هیچ خللی در سایت پیش نتات ولی نبود روشینا در این جمع ضربه گپین وهمینطو که گل مینا عزیزی گفتن عده ای در صدد ایجاد اختلاف بین بچه ون اینجا هستن که ازهمه دوستان خواهش ام هستن که حواس خو جمع کنن وبه حواشی این دنیای مجازی اهمیت ندن
امید وحجت عزیز نخسته و روشینا عزیز خدا قوت راستی خالو غلوم عزیز کم جان وختی دست نوشتون جدیدش داخل تاپیک یا ستون پیامون کوتاه نابینم دلم بهش تنگ ابو......... جی بی اعضای هرمزگانی دات نت که همه گلن شادهمه بگردم

garomzangi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 6 شهریور 1386
blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 18:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به همه به ويژه حجت و خانم روشينا . من هم با ديدن اين تاپيك برايم اين تصور پيش آمد كه روشينا از سايت خداحافظي نمدوه است و آن هم به دلايل نامعلوم كه ديد بدي نسبت به مديران و گردانندگان سايت پيدا كردم . و حالا كه خدا را شكر متوجه شدم فقط يك سوء تفاهم دوستانه بوده است خيلي خوشحال شدم زيرا من از خواندن مطالب خانم روشينا خيلي لذت مي برم و به نظر من هم حق با دوستان است كه خانم روشينا وزنه ي سنگيني براي سايت مي باشد . من خواهش مي كنم كه با مسائل واهي و پوچ اين جمعي كه اين روزها خيلي جاها صحبتشان هست و از فعاليت خوبتان همه جا شنيده مي شود از هم نپاشيد و با انگيزه بيشتر به كارتان ادامه بدهيد كه هرمزگان و هرمزگاني ها به افراد دلسوز و فرهيخته اي مانند شما نياز دارد . از اين كه با گفتمان اين مسئله حل شد خوشحال هستم . و مشتاقانه منتظر گزارشات حجت و روشينا و حميد عوض زاده و ديگر دوستان هستم .
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
AVAZZADEH
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 24 بهمن 1385

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 22:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

خداروشکر که همه چی بخوبی وخوشی تموم بو
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شماره شناسایی در ICQ [وضعيت كاربر:آفلاین]
DomKalPaK
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 27 خرداد 1386

پست تاریخ: یکشنبه 18 شهریور 1386 - 23:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Salam Be Hama:d
Khanome Roshina In Site Moshkelate Fanni Ziyad Dare Hanooz KHeyli Moonde Hamash Hal She Inke Masalan Kec Vared Mishe Safheye Shoma Mimoone Az Cash E Too Cash Akharin Karbari Ke Too oon Site Rafte Mimoone Va Hich Moshkeli Nadare Ba Ye Refresh Dorost Mishe Masalan Khodam Aksare Oghat Ke Site O Baz Mikonam User Omid O Baram mizane Va Ba Ye Refresh Dorost Mishe;)[/size][/size]
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
khaloo-gholom
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 دی 1385

پست تاریخ: دوشنبه 19 شهریور 1386 - 02:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سوتفاهم فقط همين .... Idea ولي شيوه بيان خانم روشينا به يك حالتين كه انگار خداحافظي اكردن و مه به بچه ها حق ادم يكم دلگير بشن ولي سايت هرمزگاني با رفتن كسي متوقف نابو بقول اميد كه يكبار در جواب email مه ايگفته خالو غلوم هركسي بريت چندنفر دگه اتان و چون هدف شخصي نين و حتي اگه كسي هم همكاري نكنت ما كارخو انجام اديم چون زماني كه شروع موكه همه چيز پيشبيني مكردن هوندن و رفتن خيلي از دوستان... Idea و هرمزگاني دات نت درش بروي هركسي كه شوا براي استان كاري انجام هادت بازن و ... دقيقا جواب به email مه هسته چند ماه پيش درمورد مسائل .... به مديران سايت اميد و حجت email امزده . پس دوستان سايت جاي خالي خيلي چيزوني كه قبلا نهسته پر ايكردن واقع بين بشيم فرض بگري دنياي مجازي(اينترنت) هرمزگاني ها بدون هرمزگاني دات نت ......... Neutral پس قدر بدونيم تلاش همه عزيزاني كه فقط به عشق اين خاك عزيز كار اكردن براي شناسوندن فرهنگ ما اصالت ما غنا فرهنگي ما و اگه كمكي از دست ما بر اتا انجام هاديم اگه هم نه تشويق كه اتونيم بكنيم اگه تشويق نكنيم چوب لاي چرخشو ننوسيم . و هرمزگاني دات نت هميشه برقرارن وقتي همه با هم بشيم سوتفاهم هميشه پيش اتا پس با هم بشيم كه خيلي كارون اتونيم انجام هاديم .
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
rrrr
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 17 تیر 1385

پست تاریخ: دوشنبه 19 شهریور 1386 - 10:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوستان گل خسته نباشید .
حجت و روشینای عزیز شما خیلی زحمت می کشید و همه کسانی که به این سایت سر می زنن متوجه هستند . من که دیگه گیج شدم یک روز هم سنگر هستید و روز دیگر علیه هم . البته در نوع خودش خیلی خوبه چون همه ما متوجه شدیم که تو این سایت که تنها سایت آبرومندانه استان هرمزگان عزیزه با کسی رو درواسی ندارن . هر چند حجت تند و محکم برخورد کرده با روشینا اما قاطعیات و تعصب مدیران سایتو می رسونه و این می تونه هم خوب باشه ، روشینا هم کار بزرگی انجام داده وقتی متوجه اشتباهش شده اقرار کرده ، بقیه دوستان هم اومدن خیلی خوب و منصفانه نوشتن هیچکی نیومده از کسی طرفداری کنه من به حضور این دوستان و مجموعه افتخار می کنم ، خالو غلوم ، گنو و همه دوستان برخورد خیلی خوبی داشتید ومن خوشحالم که چنین هم استانیهای فهمیده ای دارم . اما این مسائل جزئی از کاره و همیشه باید آمادگیشو داشته باشیم که با درایت از ÷سش بر بیایم ، من کاری از دستم بر نمیاد و گرنه حتما با سایت همکاری می کردم ، حالا که فضایی ایجاد شده که همه ما و هنرمندانمون دور از مسائل سیاسی و حاشیه ای کنار هم باشیم باید از این فضا نهایت استفاده رو بکنیم پس خواهشا دوستان بیش از اینها مراقب باشی .

زنده باد هرمزگان و هرمزگانی
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
ammeh_khoshoon
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 18 بهمن 1385

پست تاریخ: سه‌شنبه 20 شهریور 1386 - 06:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

migam maslan ye roozam bekham man beram shoma inghadr mano tahvil migirid Wink
Genow
عضو رسمی
عضو رسمی

پست تاریخ: سه‌شنبه 20 شهریور 1386 - 17:23    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

عمه خوشون مه و تو اگه از اینجا بریم که حجت ازخوشحالی یک سیر چمک اکن . امروز پیامی از خالو غلوم بزرگوار بدستم رسید چکه خوشحالم بودم ازدیدن پیامش این بزرگوار از دلسوزن و همراهان همیشگی هرمزگانی دات نت بودن وهستن وراهنمائی ایشون بی ما بزرگترین کمکن اما دوستی اسم چندتا ازدوستونی وارده که از سایت رفتن دوستان این سایت باهمت دو نفر که عاشق فرهنگ هرمزگان هسترن شروع بکاری ایکردن بعد هرکسی که شواسته اینجا همکاری بکن یک یاعلی شه گفت و شه هوند تو گود خانم پوردریائی ازبانون نمونه وزحمتکش استانن که زحمات زیادی به شکوفائی این سایتی کشیدن وبخاطر کارون شخصی اش فعلآ ناتونستن بیاد اینجا ولی مطمئن بشی در اینده نزدیک شاهد حضور ایشون در اینجا ابیم
خالو مسیح از دوستون بسیار خوب من و مسیح هم از اینجا نرفتن ایشون به خاطر اینکه دانشجون ومشغول تحصیل کم اتات وهمچنین دم کلپک هم همیشه اتات
جای ایشستن یادی از مهندس فاطمه بکنیم که این دادای عزیز هم خیلی زحمت ایکشیدن به سایت هرمزگانی دات نت
وهمانطور که خالو غلم عزیز با استناد به صحبت امید شه گفته هوندن ورفتن خیلی از دوستان(کاربر..همکار..هنرمند.. وحتی مدیر..) در اینجا از قبل پیش بینی بودن
دو شو پیش با امید وحجت نشست مشترکی مو هسته ودر همین زمینه با هم صحبت مو اکه وجالب هسته که هر سه نفر ما با این نتیجه رسیدیم که اگر این تیم الان هرمزگانی کلآ از فعالیت دست بکشد یک تیم تازه نفس امادن که جای همه پر بکن واین باعث خوشحالی مان
اما تا جائی که ازدست ما بر اتات تک تک دوستان باید حفظ کنیم ازمه که کوچکترین عضو این مجموعه هستم تا دوستونی که فعالیت و جایگاهشون بالاترن وعمه خشون عزیز شما همه از اعضای خوب اینجا هستئی وجودت به اینجا خیلی مثمر ثمر بودن

koochegard
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 22 تیر 1385

پست تاریخ: سه‌شنبه 20 شهریور 1386 - 23:06    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

خدارا شکر که بالاخره تصمیم درست انتخاب اتکه.عمه مطمئن به یه تصمیم درست اتگفتن و شک هم به دلت راه مده و همی امرو تصمیم خو عملی بکو، بکول شاعر کار امروز را به فردا میانداز.بالاخره دعا او و نذر و نیاز و دخیل بستن اعضا جواب ایدا تو هم به خودت ناراحت مکو بالاخره هر کسی یه رو بایه بریت چه بهته که امرو بشت.ایقد ای موضوع ناگهونی اتونشته که یه جلسه اضطراری برگزار بو قرار بو همه ی اعضا با هم یه اشتر بیگیریم و پشت سرت بکشیم تا همیچی به خوبی و خوشی تموم بوبو.
خدافظ عمه خوبی یا بدی ازت مدی حلالت اکنیم
.

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
صفحه 1 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید