| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
dezhganmusic
عضو جدید

عضو شده در: 19 بهمن 1388
|
تاریخ: سهشنبه 20 بهمن 1388 - 10:32 عنوان: DEZHGANMUSIC |
|
|
دژگان موزیک ارائه دهنده ی بهترین و جدیدترین موزیک های بندری , بستکی و ایرانی
هرمزگانیهای عزیز ، از بزرگترین آرشیو موزیک هرمزگان دیدن کنید
http://WwW.DEZHGANMUSIC.CoM |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
noandish
عضو جدید

عضو شده در: 21 مرداد 1386
|
تاریخ: سهشنبه 20 بهمن 1388 - 21:57 عنوان: |
|
|
| مه نادونم تو چطور روت بو بیای تو ای سایت تاپیک بزنی تو خوت موزیکون همی سایت اسی و اسمشو هم پاک اکنی مث سایتون دگه که کارونشو اسی و اسمشو پاک اکنی ای جز دزدی چیز دگه هم ناتونم بگم مگه بزرگی به چن ؟ بزرگی به این کا با هماهنگی خودشو کارونشو بنسی حداقل ایکه به حقوق همه سایتو احترام بنسی ما که اتایم سایتت ابینیم متوجه هستیم نه ایکه نافهمیم همه مردم افهمن اگه توا به بندری هرمزگانی احترام بنسی ایکارو مکو کاکا |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
dj_fazel
عضو جدید

عضو شده در: 24 مرداد 1388
|
تاریخ: سهشنبه 20 بهمن 1388 - 23:20 عنوان: |
|
|
آقا ایکه سایت نن...وبلاگن...با یه قالب شبیه نیوک 8.6 .....وبلاگم که هاست اینین...پس نتیجه اگیریم که لینک آهنگو از سایتونه دگن  _________________ FAZEL.M_©1991
عشق است محله سورو
|
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Mollagholom
عضو جدید

عضو شده در: 12 مرداد 1388
|
تاریخ: چهارشنبه 21 بهمن 1388 - 01:11 عنوان: |
|
|
| آخه ای چه زشتین که شما هر دم وا پای هم اپیچین ؟ زشتن بخدا تو اینترنت ای مسائل رعایت نابو ای حرفا هم به گوش کسی ناره اون هم یه سایت یا به قول دوستمو وبلاگ که معلوم نین که پشتشن اگه سایت هرمزگانی دات نت یا سایتون دگه براشو مهم بشه خوب مدیرونش خوشو عکس العمل نشون ادن دلیلی اینین که ما به هم بپریم امیدوارم دگه تکرار نبو. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
dj_fazel
عضو جدید

عضو شده در: 24 مرداد 1388
|
تاریخ: چهارشنبه 21 بهمن 1388 - 01:46 عنوان: |
|
|
آقا باید کپی رایت رعایت بشد... _________________ FAZEL.M_©1991
عشق است محله سورو
|
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
rrrr
عضو جدید

عضو شده در: 17 تیر 1385
|
تاریخ: چهارشنبه 21 بهمن 1388 - 21:40 عنوان: |
|
|
| من دو سال پیش تو همین سایت راجع به دزدیها و رعایت نکردن گپی رایت گفتم و الان شما به این نتیجه خودتون رسیدین مثلا ببینین این سایت Dirya.net دقیقا داره همین کار و میکنه و اسم خودش هم گذاشته بزرگترین اجتماع مجازی هرمزگانیها ! ما که با سایتهای اینترنتی سر و کار داریم خوب می دونیم که کارا کپی شدن از جای دیگه یا نه به خاطر همینه که حتی خیلی وقتها بین خواننده های ما سر این مسئله که ترانه مال خودشونه یا نه بحث وجود داره ولی با توجه به اینکه مدیرای هرمزگانی دات نت به کاربر جواب نمیدن (حداقل تو فضای سایت) فکر می کنم مطرح کردن این مباحث سودی در بر نداشته باشه فقط برای کسانی که کار میدزدن هم آرزوی شفای عاجل دارم . |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|