Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
Hormozgani: انجمنهای گفتگو

MySite.com :: مشاهده موضوع - روی سخنم با همه ماست
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست MySite.com » انتقادات ، پیشنهادات ، طرح مشکلات

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
روی سخنم با همه ماست رفتن به صفحه قبلی  1, 2
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
roshina
عضو رسمی
عضو رسمی

عضو شده در: 16 آذر 1385

پست تاریخ: سه‌شنبه 15 اسفند 1385 - 02:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ای دریغا که همه مزرعه ی دلها را ،

علف هرزه ی کین پوشانده ست .

و همه مردم شهر بانگ برداشته اند :

که چرا سیمان نیست ؟؟ !

و کسی فکر نکرد ،

که چرا ایمان نیست ؟؟؟

و زمانی شده است که به غیر ازحرمت انسان ،

هیچ چیز ارزان نیست ... !

تاپیک رو آوردم بالا که یه بار دیگه یادم بمونه حسم رو درگیر آنچه که نمی دونم چیه نکنم / از سادگی خودم و خیلی های دیگه عذر می خوام .... انگار اینجا هیچ حس قشنگی شکل نمی گیره مگر این که پشتش یه لودگی باشه .متاسفم . نمی تونستم ساکت بمونم ....

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
Genow
عضو رسمی
عضو رسمی

عضو شده در: 3 تیر 1385

پست تاریخ: جمعه 7 اردیبهشت 1386 - 06:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

امروز اميلى برام رسيد كه در نوع خودش عجيب بود و برام خيلى جالب بود, راستش مرا وداشت كه انچه را كه در اين سايت نوشته ام مروركنم همه پستها و نوشته هايم را مرور كردم ولى چيزى دست گيرم نشد اين دوست خوبمان باتهديد از من خواسته بود كه از اين سايت برم بيرون و,,,,,,,,,,,, البته من اينجا كاره اى نيستم فقط كابرى معمولى هستم .بودن و نبودن من تاثيرى بر فعاليتهاى اينجا نخواهد داشت
ظاهر آ اين دوستمان كه براى هنرمندان تاريخ مصرف تأيين مى كنه از فعاليت چشم گير بقيه دوستان ناراحت شده و اشتباهآ فكر كرده من باعث پيشرفتهاى اين سايت مى باشم دوستان اين تاپيك را به اين خاطر بالا اوردم كه احتمال داره نمونه همين اميل به اميد .. حجت .. بپ گپو ,, استاد عوض زاده ,, روشينا .. خانم پوردريائى .. دختر بندرى و بقيه دوستان زده شود .
بايد حواسمان را جمع كنيم كه عده اى معلوم الحال از اين جمع صميمى دلخور هستند و قصد منحرف كردن مسير رو بجلو اين سايت را دارند
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
BapGapoo
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 3 تیر 1385

پست تاریخ: جمعه 7 اردیبهشت 1386 - 08:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

yala,, me hondom,, ke jorat ikerden be choke me tahdid bokont..genow jan ta bapgapoo ijan az hichi maters,,aga befahmom kare ken ba kelam kalyon derangonesh ashmarom,hami mantilekho dovre kholkesh akonom ta nafasesh band biyat,be me agan bap,,aga be hami yaro beginom ye lok tambak dandoni anosom paa loosesh ta mesle mash gijmarak bashet,,TAHDIDE BAP JEDI BEGERI Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه قبلی  1, 2
صفحه 2 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید